Wie zijn wij?

Als klein familiebedrijf baten wij een winkel uit in Brugge en een winkel in Gent. Onze winkels richten zich op het verkopen van T-shirts en Hoodies met officiële licenties. We hebben een grote passie voor film, tv-series en vooral muziek, wat zich uit in de ontwerpen die we aanbieden. Veel van de ontwerpen hebben betrekking op populaire films, series, cartoons en muziekbands, waardoor er voor elke fan wel iets te vinden is.

Het aanbod van Dapast varieert van T-shirts met simpele, minimalistische designs tot T-shirts met uitgebreide, kleurrijke ontwerpen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en ideeën, en proberen ons aanbod voortdurend te vernieuwen en uit te breiden.

Het feit dat wij een lokaal bedrijf zijn, biedt de klanten de kans om een persoonlijke band op te bouwen en om hun passies en interesses te delen.

Als je op zoek bent naar een uniek T-shirt dat past bij jouw liefde voor films, series of muziek, dan zijn onze winkels zeker de moeite waard om te bezoeken. We zijn gepassioneerd en enthousiast over ons werk, en zullen je graag helpen bij het vinden van het perfecte T-shirt voor jou.

Onze winkels zijn tevens een geweldige plek om cadeaus te vinden voor vrienden en familie.

 

Tot binnenkort!