Official T-shirts of Music Bands

T-shirts van je favoriete muziekbands met officiële licentie.

We bieden een ruim assortiment van officiële bandmerchandise T-shirts zoals bijvoorbeeld

AC/DC, Pink Floyd, Pearl Jam, Nirvana, David Bowie, Joy Division, The Who, Johnny Cash, Bob Marley, Eminem en nog veel meer.

Bovenstaande T-shirt zijn officiële merchandising. Dit garandeert een goede kwaliteit. Alle T-shirts zijn 100% katoen.

De prijs voor een muziek T-shirt bedraagt € 23,90.
Wij kunnen leveren aan huis (gratis in de buurt van Brugge) of verzenden binnen België (€ 5,-).
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Official t-shirts of TV&Movies

Officiële sweaters van je favoriete muziekbands.

 

Bovenstaande sweaters zijn officiële merchandising. Dit garandeert een goede kwaliteit. Alle sweaters zijn 80% 20% polyester katoen.

De prijs voor een hooded muziek sweater bedraagt € 39,90.
Voor een hoodless sweater bedraagt dit € 34,90.
Wij kunnen leveren aan huis (gratis in de buurt van Brugge) of verzenden binnen België (€ 5,-).
Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Official t-shirts of TV&Movies

TV, Films, Strips, Cartoons

We bieden een uitgebreid assortiment T-shirts aan van de meest populaire TV series, films of computergames zoals bijvoorbeeld Star Wars, Star Trek, Lucky Luke, Pulp Fiction, Batman, Garfield, Popeye, The Punisher, The Walking Dead, Tom & Jerry, Harry Potter, Game of Thrones, Superman, MarvelComics, en noem maar op.

Onze T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen van geselecteerde partners. Wij - en onze licentiepartners hechten er het grootste belang aan ervoor te zorgen dat de omstandigheden waaronder onze producten gemaakt worden eerlijk zijn en voldoen aan hoge sociale normen. Onze T-shirts worden gedrukt met behulp van zeefdruk met hoogwaardige inkt. Op deze manier bieden we onze klanten een product aan dat de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt. Al onze T-shirts zijn origineel en hebben een officiële licentie. De prijs bedraagt € 25,90. Wij kunnen leveren aan huis (gratis in de buurt van Brugge) of verzenden (€ 5,-). Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


Official t-shirts of TV&Movies

Kids T-shirts tot 14 jaar.

Ook voor de kleine helden onder ons is er een leuk aanbod T-shirts.

Onze kids T-shirts zijn gemaakt van hoogwaardig katoen van geselecteerde partners. Wij - en onze licentiepartners hechten er het grootste belang aan ervoor te zorgen dat de omstandigheden waaronder onze producten gemaakt worden eerlijk zijn en voldoen aan hoge sociale normen. Onze T-shirts worden gedrukt met behulp van zeefdruk met hoogwaardige inkt. Op deze manier bieden we onze klanten een product aan dat de beste prijs-kwaliteit verhouding biedt. Al onze T-shirts zijn origineel en hebben een officiële licentie. De prijs bedraagt € 22,90. Wij kunnen leveren aan huis (gratis in de buurt van Brugge) of verzenden (€ 5,-). Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.


FC Bruges Club Brugge

De Kleine Prins (Le Petit Prince)

Deze kinder T-shirts worden exclusief voor ®Dapast digitaal gedrukt op hoogwaardig katoen.

De Kleine Prins (Le Petit Prince) is een wereldberoemd boek van de Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry. Ze zijn beschikbaar voor een leeftijd van 6 tot 14 jaar. De prijs bedraagt € 19,90. Wij kunnen leveren aan huis (gratis in de buurt van Brugge) of verzenden binnen België(€ 5,-). Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 


FC Bruges Club Brugge

Club Brugge

Als Brugse winkel mag Club Brugge natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod ;)

Dit T-shirt is een eigen ontwerp van ®Dapast. Het is beschikbaar vanaf 8 jaar tot XXL.

De prijs bedraagt € 12,90. Het is gebaseerd op het wapen van Brugge. Wij leveren gratis aan huis in de buurt van Brugge of verzenden binnen België (€ 5,-). Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

(Dit T-shirt maakt geen deel uit van de officiële Club Brugge Merchandising)


T-shirts of Belgian Beers

Bier T-shirts.

Populair zijn ook onze bier T-shirts. We mogen terecht fier zijn op ons Belgisch bier! Zeefdruk op 100% katoen. Beschikbaar in de maten Small tot XXXL

T-shirt Belgische bieren flesjes Zwart/Wit: € 12,90


T-shirt Belgische bieren flesjes zwart/kleur: € 13,50


T-shirt Belgische bieren flesjes lichtgrijs/kleur: € 13,50


T-shirt Belgische bieren flesjes+glazen zwart/kleur: € 13,50


T-shirt FBI Famous Beer Inspector Navy Blue: € 12,90

Wij leveren gratis aan huis in de buurt van Brugge of verzenden binnen België (€ 5,-). Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op


Official t-shirts of Astérix & Obelisk

Astérix & Obelix

Astérix & Obelix is een serie Franse strips. De serie verscheen voor het eerst in het Frans-Belgische stripblad Pilote op 29 oktober 1959. Het is geschreven door René Goscinny en geïllustreerd door Albert Uderzo.


The Smurfs

De Smurfen

Hun eerste volledige verschijning werd gepubliceerd in Spirou in 1958. Het was direct een groot succes. De eerste echte verhalen verschenen in 1959 en werden getekend door de Belgische striptekenaar Peyo. 

Dapast onder Artebel bv

BTW BE 0469560271

Wollestraat 26, 8000 Brugge

Tel. +32477655581

Like onze facebook pagina

Volg ons op Instagram